skip to Main Content

Masszőr, sportmasszőr XVI. kerület

A XVI. kerület mellett található masszőr szalonomban szeretettel várom új és leendő vendégeimet is. Sokféle masszázs fajtából választhat, mivel a legmagasabb ETI masszőr vizsgával rendelkezem. Árpádföld, Cinkota, Rákosszentmihály Mátyásföld, Sashalom mellett, XV. kerület, Pestújhely részen vagyok megtalálható.
Akár svédmasszázs, sportmasszázs, frissítőmasszázs… Azokat a 16. kerületi lakosokat is várom, akik csak felfrissülésre vagy lazulásra vágynak.

Svéd masszázs a XVI. kerületben.
Főbb alapfogásai: simítás, gyúrás, dörzsölés, ütögetés(paskolás), rezegtetés. Az európai masszázs fogások alapja a svéd masszázs.

Relaxáló masszázs ( Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, Rákosszentmihály, Sashalom): A masszázs fogásai itt is megegyezőek csak sokkal elnyújtottabban, lassabban, gyengébben történik, hogy megmaradjon a relaxációs folyamat a masszázskezelés végéig.

Masszőr alapfogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés(paskolás), rezegtetés. Ezeken belül még sok fogástechnika alkalmazható. Frissítő masszázs a 16.kerületi lakosok részére. A frissítő masszázs alapfogásai megegyeznek a svéd masszázs alapfogásaival.

Narancsbőr elleni masszázs: erős, intenzív masszázs a vérbőség és méregtelenítés fokozása érdekében. Cellulit masszázs (Árpádföld, Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Rákosszentmihály): megegyezik a narancsbőr masszázzsal.

Lazító masszázs (XVI. kerületben.): A masszázs fogások hasonlóak az előbb leírtakkal, csak itt már kissé intenzívebbek a mozdulatok, a görcsös és merev izmok teljes ellazulása érdekében.

Nyak masszázs, beállt nyak masszázsa: Általában fekve, de szokták ülő helyzetben is kivitelezni.

Sportmasszázs 16.ker. : A sportmasszázs általában intenzívebb és erősebb, de az alapfogások mellett még ízületi kimozgatások is szükségesek lehetnek. Nem mindegy, hogy mely időszakban végzünk sportmasszázst: felkészülési, levezetési időszak, sporttevékenység előtt vagy után.

Hát masszázs XVI. ker. A masszázs hason fekve történik, a legtöbb alapfogás alkalmazható ennél a fajta masszázsnál.

Ha szakképzett masszőrt keres, szakszerű masszázsra vágyik, várom szalonunkban, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fent látható elérhetőségeim valamelyikén.

Fel a lap elejére