skip to Main Content

Masszőr XIV. ker

Masszőr, sportmasszőr a XIV. kerület mellett.

A XIV. kerület közelében található masszázs szalonomban szeretettel várom leendő és új vendégeimet is. Zugló határától körülbelül három percre vagyok megtalálható. Többféle masszázs fajta közül választhat, mivel a legmagasabb masszőr vizsgával rendelkezem. Akár svédmasszázs, sportmasszázs, frissítőmasszázs, akár erősítő gyúrás, masszőr szalonunkban jól fogja magár érezni. A 14. kerületi lakosokat is várom, akik csak felfrissülésre vagy lazulásra vágynak.

Masszőr alapfogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés(paskolás), rezegtetés. Ezeken belül még sok fogástechnika alkalmazható.

Svéd masszázs a XIV. kerület mellett. Főbb alapfogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés(paskolás), rezegtetés. Az európai masszázs fogások alapja a svéd masszázs.

Frissítő masszázs a 14.kerületi lakosok részére. A frissítő masszázs alapfogásai megegyeznek a svéd masszázs alapfogásaival.

Kedvező masszőr árak a 14.-kerületben is! Amire számíthatnak Zugló lakosai is:
Korrekt és kiszámítható árak.
Szakszerű masszás, 20 év gyakorlat, erős és alapos masszírozás, bármely masszázsfajtáról is legyen szó.
Csendes pihentető, nyugodt környezet.
Tisztaság, és rend.

Relaxáló masszázs (zugló): A masszázs fogásai itt is megegyezőek csak sokkal elnyújtottabban, lassabban, gyengébben történik, hogy megmaradjon a relaxációs folyamat a masszázskezelés végéig.

Lazító masszázs (XIV. kerületben.): A masszázs fogások hasonlóak az előbb leírtakkal, csak itt már kissé intenzívebbek a mozdulatok, a görcsös és merev izmok teljes ellazulása érdekében.

Sportmasszázs 14.ker. A sportmasszázs általában intenzívebb és erősebb, de az alapfogások mellett még ízületi kimozgatások is szükségesek lehetnek. Nem mindegy, hogy mely időszakban végzünk sportmasszázst: felkészülési, levezetési időszak, sporttevékenység előtt vagy után.

Narancsbőr elleni masszázs: erős, intenzív masszázs a vérbőség és méregtelenítés fokozása érdekében. Cellulit masszázs Zugló: megegyezik a narancsbőr masszázzsal.

Hát masszázs XIV. ker. A masszázs hason fekve történik, a legtöbb alapfogás alkalmazható ennél a fajta masszázsnál. Nyak masszázs, beállt nyak masszázsa: Általában fekve, de szokták ülő helyzetben is kivitelezni.

Fel a lap elejére