skip to Main Content

Sportmasszőr XV. kerület

A XV. kerületben található masszázs szalonomban szeretettel várom új és leendő vendégeimet is. Sokféle masszázs fajtából választhat, mivel a legmagasabb ETI masszőr vizsgával rendelkezem. Újpalota és Rákospalota mellett, Pestújhely részen vagyok megtalálható. Akár svédmasszázs, sportmasszázs, frissítőmasszázs… Azokat a 15. kerületi lakosokat is várom, akik csak felfrissülésre vagy lazulásra vágynak.

Mit nyújtok a xv,.kerületi lakosok részére? Egészségi állapotnak és kondíciónak megfelelő gyúrást, akár teljes test gyúrást is, pihentető lazító masszázst. Felüdülést a teljes testnek, a begörcsölt izmok és végtagok masszírozását, és kilazítását. Szakszerű masszázsfogásokkal dolgozom, évtizedes gyakorlattal. Masszázsszalonunk csendes kellemes helyen fekszik, minden feltétel adott a pihentető vagy lazító, nyugtató masszázshoz.

Ha Önnek is masszázsra, pihentető, lazító masszírozásra van szüksége, esetleg sportosabb, erősebb gyúrásra, akkor ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot a XV.-kerületben.

Svéd masszázs a XV. kerületben. Főbb alapfogásai: simítás, gyúrás, dörzsölés, ütögetés(paskolás), rezegtetés. Az európai masszázs fogások alapja a svéd masszázs.

Relaxáló masszázs (Újpalota, Rákospalota és Pestújhely): A masszázs fogásai itt is megegyezőek csak sokkal elnyújtottabban, lassabban, gyengébben történik, hogy megmaradjon a relaxációs folyamat a masszázskezelés végéig.

Frissítő masszázs a 15.kerületi lakosok részére. A frissítő masszázs alapfogásai megegyeznek a svéd masszázs alapfogásaival.

Lazító masszázs (XV. kerületben.): A masszázs fogások hasonlóak az előbb leírtakkal, csak itt már kissé intenzívebbek a mozdulatok, a görcsös és merev izmok teljes ellazulása érdekében.

Narancsbőr elleni masszázs: erős, intenzív masszázs a vérbőség és méregtelenítés fokozása érdekében. Cellulit masszázs Újpalota, Pestújhely, Rákospalota: megegyezik a narancsbőr masszázzsal.

Sportmasszázs 15.ker. : A sportmasszázs általában intenzívebb és erősebb, de az alapfogások mellett még ízületi kimozgatások is szükségesek lehetnek. Nem mindegy, hogy mely időszakban végzünk sportmasszázst: felkészülési, levezetési időszak, sporttevékenység előtt vagy után.

Nyak masszázs, beállt nyak masszázsa: Általában fekve, de szokták ülő helyzetben is kivitelezni.

Hát masszázs XV. ker. A masszázs hason fekve történik, a legtöbb alapfogás alkalmazható ennél a fajta masszázsnál.

Fel a lap elejére